Ramon Paalhaar (33) nieuwe voorzitter CDA-afdeling gemeente Tubbergen

Foto: CDA Tubbergen

Tijdens de algemene ledenvergadering van CDA Tubbergen bij recreatiepark ’n Kaps is Ramon Paalhaar uit Vasse verkozen tot voorzitter.

Wendy Weultjes heeft afscheid genomen van het bestuur. Haar taak als secretaris is overgenomen door Ria Paus.

Verder is Remy Eidhof uit Albergen toegetreden tot het bestuur van CDA Tubbergen. Remy (26) heeft reeds twee keer op de kieslijst gestaan voor de gemeenteraadsverkiezingen en wil middels haar rol in het bestuur graag de verbindende factor zijn voor de jeugd. “Het is belangrijk om jongeren bij de politiek te betrekken en te weten wat er speelt binnen deze doelgroep.”

Nieuwe voorzitter

Verder heeft ook Jeroen Droste na 5 jaar afscheid genomen als bestuursvoorzitter. Ramon Paalhaar (33) is tot opvolger benoemd. Hij heeft reeds een aantal jaren ervaring in het bestuur. “We hebben
een fantastische groep wethouders, raadsleden en bestuursleden. Ik vind het een eer om als voorzitter een bijdrage te mogen leveren aan het goede werk van het team CDA Tubbergen.”

Jeroen Droste voegt toe: “Als CDA Tubbergen zetten we hiermee de lijn door om jonge mensen kansen te bieden en een podium te geven. Eerder zagen we dat al bij Roy de Witte (32) in zijn nieuwe functie als gedeputeerde en Hilde Berning (33) die hem opvolgde als wethouder in Tubbergen. Hier mogen we trots op zijn.”

Discussie

Ook waren Bouwien Rutten en Moniek Kleinsman aanwezig om vanuit de Provinciale Statenfractie van het CDA de actualiteiten met de Tubbergse leden te delen. Thema’s als energie, stikstof en sport gaven de nodige gespreksstof en discussie. Vanuit het college van burgemeester en wethouders zijn door Erik Volmerink en Hilde Berning de belangrijkste thema’s toegelicht. Het ging daarbij om bijvoorbeeld woningbouw voor jongeren en het sociaal domein.

Interim-fractievoorzitter Leo Stamsnieder gaf daaropvolgend een overzicht van de actuele onderwerpen uit de fractie en raad. Tot slot nam Roy de Witte de aanwezigen mee in zijn eerste honderd dagen als gedeputeerde.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden