Tubbergen doet mee aan onderzoek MKB-Vriendelijkste Gemeente 2020

Ursula Bekhuis-Groothuis
Foto: Gemeente Tubbergen

Ondernemers spelen een belangrijke rol in de gemeente Tubbergen, want ze zorgen voor leefbaarheid in de dorpen en daarbuiten.

De gemeente vindt het belangrijk om te weten of haar ondernemers tevreden zijn over de dienstverlening die zij hun biedt. Zijn er bijvoorbeeld zaken die verbeterd kunnen worden? Daarom doet Tubbergen mee aan het onderzoek MKB-Vriendelijkste Gemeente 2020.

Voor MKB-Nederland is de tweejaarlijkse verkiezing van de MKB-vriendelijkste gemeente een instrument om gemeenten een scherpe focus op de ondernemersbelangen te laten houden. Het onderzoek gaat in op vier pijlers: de dienstverlening van de gemeente aan ondernemers, het imago van de gemeente, de communicatie en het beleid van de gemeente en de beleving van gemeentelijke lasten.

“Wij benieuwd hoe onze ondernemers de dienstverlening van de gemeente ervaren, ook rondom de huidige coronacrisis, en hoe wij hen als gemeente kunnen ondersteunen”, vertelt wethouder Ursula Bekhuis. “Het onderzoek van MKB Nederland geeft ons daarvoor meer inzichten. Zo proberen wij eraan bij te dragen dat ondernemers op een prettige en succesvolle manier kunnen ondernemen in onze gemeente.”

De wethouder nodigt alle Tubbergse ondernemers uit om deel te nemen aan dit onderzoek: “We vinden het heel belangrijk om samen met onze ondernemers te werken aan een goed ondernemersklimaat. Daarom hopen we dat zoveel mogelijk ondernemers de vragen zullen beantwoorden en hun stem laten horen.” De uitkomsten van het onderzoek neemt de gemeente mee om de dienstverlening aan de ondernemers nog verder te optimaliseren.

Vul de vragenlijst in

Ondernemers kunnen de vragenlijst tot en met 19 oktober digitaal invullen op de website www.mkbvriendelijkstegemeente.nl/tubbergen. Het invullen van de enquête kost slechts 5 minuten tijd. De antwoorden worden anoniem verwerkt en vertrouwelijk behandeld.

Dossier: Corona

Reacties