Wethouder verrast ondernemers op Valentijnsdag

Een tiental ondernemers uit de gemeente Tubbergen werd dit jaar op Valentijnsdag niet alleen verrast door de eigen partner, maar ook door de gemeente.

Naar aanleiding van een oproep van wethouder Ursula Bekhuis om ondernemers op te geven voor een verrassing op die extra speciale dag regende het aanmeldingen.

Kapper Alfons Oude Luttikhuis, Kapper Huub en kapper SAM Albergen, de eigenaren van Feest4All in Manderveen, de restaurants Waaijer in Langeveen, Spalink in Geesteren en De Molenberg in Reutum, Tiza Sportprijzen Tubbergen, DOK’s Pizzeria in Fleringen en Vuurwerk Dijkers/Rijschool Dijkers werden verblijdt met een grote bos bloemen en een chocoladehart.

‘Hart onder de riem’

Of ze ook haar eigen Valentijn heeft verrast? “Natuurlijk”, lacht Ursula Bekhuis. “Maar ik wilde deze dag vooral gebruiken om onze ondernemers een hart onder de riem te steken. Net als heel veel mensen hebben veel ondernemers een ongekend zwaar jaar achter de rug.”

De wethouder was aangenaam verrast over de hoeveelheid aanmeldingen die ze ontving na haar oproep. “We kregen zoveel namen binnen dat we erom hebben geloot”, vertelt ze. “Dat bewijst dat onze ondernemers echt worden gewaardeerd. We hopen dan ook dat 2021 een beter jaar wordt voor iedereen en voor de ondernemers in het bijzonder. Want juist nu zoveel bedrijven zijn gesloten realiseren we ons hoe waardevol het is om gewoon even te kunnen winkelen, ergens een hapje te eten, naar de schoonheidsspecialist te gaan, je haar te laten knippen en noem maar op. En dan hebben we het nog niet eens over de werkgelegenheid en andere maatschappelijke functies van bedrijven. We hebben ‘maar’ tien bossen bloemen uitgereikt, maar ons hart is natuurlijk bij ál onze ondernemers.”

Reacties

Cookieinstellingen