Noortje Haarman benoemd tot lijsttrekker Gemeentebelangen/VVD

Noortje Haarman in de raadszaal van de gemeente Tubbergen
Foto: Mark Mensink

Tijdens de ledenvergadering van VVD Noordoost-Twente en Gemeentebelangen op donderdag 9 september in Tubbergen is Noortje Haarman benoemd als lijsttrekker.

Noortje is 24 jaar, docent lichamelijke opvoeding, buurtsportcoach, trainer/coach bij TVC‘28 en sinds begin dit jaar ook fractievoorzitter van Gemeentebelangen/VVD. “Ik voel mij vereerd gekozen te zijn. Ik kijk er erg naar uit me verder in te zetten voor de Tubbergse bevolking.”

De besturen van beide politieke partijen zijn enthousiast. Voorzitter Dennis Kamst: “Noortje heeft laten zien te staan voor de Tubbergse zaak. Zij brengt een frisse wind en durft daarbij keuzes te maken. We zijn verheugd dat ze de lijst aanvoert en daarbij unaniem gekozen is.”

Huub Plegt, voorzitter van Gemeentebelangen, is het daar roerend mee eens. “Met Noortje hebben we iemand die in het hart van de Tubbergse samenleving staat. Zij brengt nieuw elan en zo bouwen we naar de toekomst. In het najaar wordt de rest van kieslijst van Gemeente/VVD samengesteld. Wij zijn vol vertrouwen zo een goed resultaat bij de komende gemeenteraadsverkiezingen neer te zetten.”

Reacties