Keerpunt22 trapt de verkiezingscampagne in Reutum af

Foto: Keerpunt22

Afgelopen week heeft de gloednieuwe lokale partij Keerpunt22 een werkbezoek gebracht aan de nieuwe locatie van het autobedrijf van Arjan Flinkers uit Reutum: Flinkers Auto’s en EGR reiniging.

De geboren en getogen Reutummer werkt sinds een aantal maanden aan de verhuizing van zijn bedrijf van de Nieuwematenweg naar de prominente locatie aan de Ootmarsumseweg. De heren van Keerpunt22, die in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen vaker zulke bedrijfsbezoeken willen afleggen en hiermee de campagne aftrappen, waren erg onder de indruk van de ambities van Flinkers. Zo wil hij de verkoop van auto’s uitbreiden en zijn klantenbestand vergroten. Daarnaast is er de ambitie om een ruim opgezette tankshop te bouwen in het pand. Daarvoor wordt ook de samenwerking met onderdelenleveranciers gezocht, zodat dat verkocht kan worden in de shop.

De tankshop zal verder onder andere voorzien in boodschappen voor de eerste levensbehoefte, vers belegde broodjes en een PostNL-punt worden. “Noaberschap ten voeten uit. Een goede impuls voor de leefbaarheid, mede gezien het feit dat Reutum geen supermarkt heeft. Dit soort initiatieven verdienen een extra steun in de rug”, aldus Jeroen Oude Hendriksman van Keerpunt22.

Het enthousiasme is ook zeer zeker wederzijds. Flinkers is erg gecharmeerd van de nieuwe lokale partij en hun plannen. “Een frisse wind is nodig in het gemeentehuis. Ik ben blij dat er mensen opstaan die iets willen veranderen, de inwoners meer inspraak willen geven en ondernemerschap verder willen steunen en stimuleren.”

Reacties

Cookieinstellingen