Vele ideeën over het centrum van Tubbergen

Foto: Gemeente Tubbergen

De bijeenkomst over de locatie Verdegaalhal in Tubbergen trok maandagavond een volle zaal, aandachtig publiek en diverse presentaties en ideeën.

Alle opgehaalde informatie verzameld voor het uiteindelijke advies over de inrichting van het Tubbergse centrum, waarover de gemeenteraad een besluit moet nemen.

Na de oproep van de gemeente =om ideeën in te brengen voor de ontwikkeling regende het reacties. De inzenders waren een mix van inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties. Maandagavond werden de ingebrachte plannen door de inbrengers gepresenteerd. Er kwam van alles langs, variërend van woningen in het groen tot complete plannen voor de herinrichting van het gehele dorpscentrum.

Op woensdag 6 oktober wordt er opnieuw een werksessie gehouden in ’t Oale Roadhoes. Deze bijeenkomst is bedoeld om samen met inwoners en ondernemers in gesprek te gaan over wat belangrijk is voor het hele centrum van Tubbergen. De avond begint om 19.30 uur. Graag vooraf aanmelden via [email protected].

Reacties

Cookieinstellingen