Harry Kolk weer actief de politiek in

Foto: PvdA Tubbergen

Inmiddels 40 jaar geleden was Harry Kolk medeoprichter van de lokale PvdA-afdeling en tijdens de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen zal hij beëdigd worden als commissielid.

Nu partijgenoten Jos Harmelink en Loes Ritzen zijn opgestaan om de partij te behouden in de gemeente, wil Kolk hen ondersteunen door
zich in te zetten voor de commissies. Volgens hem is de PvdA al vier decennia de enige stabiele fractie die de linkerzijde van het politieke midden vertegenwoordigd. Hij stond in 2018 op de lijst voor de gemeenteraadsleden, wil nu zijn verantwoordelijkheid nemen en hoopt met heel veel mensen te staan voor het sociale geluid in de Tubbergse gemeenschap.

Het drietal staat naar eigen zeggen voor een solidaire en leefbare gemeente, ook voor hen die het niet altijd op eigen kracht lukt. Ze willen dit blijven voortzetten en kunnen daarbij alle hulp, kennis en ideeën gebruiken. Kolk hoopt wel op opvolging en is hier al samen met Harmelink en Ritzen actief mee bezig. Meer informatie kan via tel. 06-10620502 worden ingewonnen.

Reacties

Cookieinstellingen