Stijn Hesselink verkozen tot lijsttrekker van nieuwe partij Keerpunt22

Stijn Hesselink
Foto: Mark Mensink

De 25-jarige Stijn Hesselink uit Albergen is door de leden van Keerpunt22 verkozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart aanstaande.

In een reactie geeft hij aan het een grote eer te vinden om de lijst aan te mogen voeren. De nieuwe lokale partij doet dit jaar voor het eerst een gooi naar raadszetels. Speerpunten zijn onder meer de inwoner meer inspraak geven en meer betrekken bij besluitvorming, geen windturbines als daar onvoldoende draagvlak voor is en ruimte geven aan ondernemers en landbouw.

De mensen achter Keerpunt22, inmiddels al zo’n tien, trekken alles uit de kast voor een succesvolle campagne. “Je doet het goed of doet het niet. We schrijven momenteel bijvoorbeeld aan een verkiezingsprogramma waarin we onze visie geven op alle relevante thema’s. Daarvoor krijgen we veel input vanuit diverse sectoren, organisaties en andere betrokkenen. Ook wordt er hard gewerkt aan verschillende vormen van campagnemateriaal, zoals flyers en posters”, aldus Hesselink.

Daarnaast hebben ze inmiddels, zoals reeds gezegd, zo’n tien personen voor op de lijst. “Daar zijn we erg tevreden mee, zeker gezien de kwaliteit van de kandidaten. Het is een mooi gezelschap met uiteenlopende specialiteiten, iedereen draagt een steentje bij aan een mooi resultaat op 16 maart.”

Aanmeldingen om de ploeg te versterken blijven welkom. Dit geldt voor zowel functies op de voorgrond als op de achtergrond. Contact opnemen kan per mail ([email protected]), via social media of rechtstreeks naar één van de leden van de partij.

Reacties

Cookieinstellingen