De jeugd kan weer kamperen in de gemeente Tubbergen

Foto: Noaberkracht

Ook deze zomer kan de jeugd uit de gemeente Tubbergen weer kamperen, een traditie voor de middelbare schooljeugd om de zomervakantie te vieren.

Voorafgaand aan de kampeerperiode wil wethouder Hilde Berning-Everlo graag in gesprek met de kampeerders, ouders en grondeigenaren. Daarvoor wordt een bijeenkomst gehouden op donderdagavond 22 juni bij Canisius in Tubbergen en begint om 19 uur. Aanmelden voor deze informatieavond kan via [email protected].

Tijdens de informatieavond worden onder andere de regels van dit jaar bekeken en wordt er met elkaar het gesprek aangaan over de verwachtingen en verantwoordelijkheden van de jeugd, ouders, grondeigenaren en de gemeente rondom deze traditie.

Verantwoordelijk kamperen

“Het jeugdkamperen is een jarenlange traditie in onze gemeente. Een traditie waar veel jongeren mooie herinneringen aan hebben”, aldus wethouder Hilde Berning-Everlo. Ook dit jaar zijn we bereid het jeugdkamperen toe te staan, maar wel op basis van goede afspraken. De spelregels zorgen ervoor dat we allemaal plezier beleven aan de kampeerperiode en dat iedereen weet wat wel en niet is toegestaan bij het jeugdkamperen. Veiligheid en gezondheid staan voor ons bovenaan het prioriteitenlijstje.”

Aanmelden

Ben je van plan in de maand juli te kamperen met je vriendengroep? Meld je dan vanaf 5 juni aan via de website www.tubbergen.nl/jeugdkamperen-2023. Download de spelregels, de verklaring voor de grondeigenaar en het invulformulier voor het kampeerplan. Deze kan je ingevuld en ondertekend weer uploaden op de website van de gemeente. Daarnaast moeten er een aantal gegevens worden ingevuld via de website. Aanmelden kan tot 10 juli.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen