Albergernaar op conceptlijst JA21 voor de Tweede Kamer

Stijn Hesselink uit Albergen is kandidaat nummer 12 op de conceptlijst van JA21 voor de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023.

Hesselink heeft bij de partij aangegeven zich te willen kandideren om een extra bijdrage te kunnen leveren aan het conservatief-liberale en rechts-realistische geluid dat de partij uitdraagt. Ook vindt hij het van belang dat elke regio op de kandidatenlijst vertegenwoordigd is en er een Twentse kandidaat op de lijst staat. ”De kloof tussen de Randstad en de rest van Nederland is veel te groot, het is van belang om een brug te slaan”, aldus Hesselink.

Momenteel is hij burgerlid in de Provinciale Staten van Overijssel voor JA21 en gemeenteraadslid en fractievoorzitter voor de lokale partij Keerpunt22.

De partij JA21 gaat de verkiezingscampagne in met de slogan ‘Rechtse koers, realistische plannen’. Onderdeel van het conceptverkiezingsprogramma is onder meer een ‘minister van de regio’, om meer aandacht te krijgen voor de uitdagingen die spelen op het platteland.

Op de algemene ledenvergadering van JA21 van zaterdag 16 september wordt er gestemd over de conceptlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen. Er kunnen nog enkele verschuivingen plaatsvinden.

Cookieinstellingen