Starterslening weer beschikbaar in de gemeente Tubbergen

Foto: CC0

Goed nieuws voor jonge huizenkopers in de gemeente Tubbergen, want er is namelijk weer budget beschikbaar gesteld voor de starterslening.

Deze financiële ondersteuning kan een helpende hand bieden aan starters om hun eerste stap op de woningmarkt te zetten.

De starterslening is een initiatief van de gemeente Tubbergen om jonge huizenkopers de kans te geven om een eigen woning te kopen in de gemeente. Met de hernieuwde beschikbaarheid van dit budget kunnen starters, als voldaan wordt aan de geldende voorwaarden, over extra financiële middelen beschikken voor de aankoop of bouw van hun eerste huis.

Aantrekkelijke voorwaarden

De starterslening van de gemeente Tubbergen is bedoeld voor de aankoop van bestaande- en nieuwbouwwoningen in de gemeente Tubbergen door mensen die voor het eerst over een eigen woning willen beschikken en kan worden gebruikt in combinatie met een reguliere hypotheek.

Belangstellenden kunnen meer informatie vinden over de starterslening en het aanvraagproces op www.kavelsintubbergen.nl/starterslening. “De starterslening is een instrument om jonge mensen te ondersteunen bij het waarmaken van hun woondromen in Tubbergen. We begrijpen dat het vinden van een betaalbare woning een uitdaging kan zijn. Wij willen de toegang tot de woningmarkt makkelijker te maken voor de starters binnen onze gemeente”, aldus wethouder Ursula Bekhuis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen