Frank Niens benoemd als wethouder

Beëdiging van Frank Niens
Beëdiging van Frank Niens
Foto: Gemeente Tubbergen

Op 30 november 2023 is Frank Niens benoemd als wethouder in de gemeente Tubbergen.

Hij is voorgedragen door Keerpunt22 en zal zich bezig houden met Bereikbaarheid en openbare ruimte, Duurzaamheid en Financiën. Tevens is hij kernwethouder van Albergen, Fleringen en Vasse.

De wethouder is niet nieuw. Sinds juli 2023 heeft hij de taken waargenomen van Martin Oude Avenhuis. Per 1 december is wethouder Oude Avenhuis definitief gestopt en is Frank Niens na brede instemming door de raad beëdigd als wethouder.

Wethouder Niens zet zich met veel plezier en enthousiasme in voor de gemeente Tubbergen. “In de periode dat ik aan de slag was als waarnemend wethouder heb ik de gemeente uiteraard al een beetje leren kennen,” laat hij weten. “Het is een prachtige gemeente met een mooi buitengebied waar we trots op mogen zijn. Maar ik ben vooral onder de indruk van de wijze waarop de inwoners zich inzetten voor elkaar en voor de leefbaarheid in de kernen. Dat noaberschap is in alles terug te zien. De kernen hebben veel voorzieningen, een druk verenigingsleven en er is veel reuring. De gemeente Tubbergen is een prettige organisatie om voor te werken met fijne collega’s. Ik kijk er naar uit om de rol als wethouder voort te zetten.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen