Marlou Schoneveld tweede gratis deelnemer Project Fit 2016

Marlou Schoneveld
Marlou Schoneveld
Foto: Redactie

Ook als je nog geen volwassen leeftijd hebt bereikt, kun je wel gewoon je best doen om fit – en daarmee gezond – te blijven. Dat is ook de reden dat Marlou Schoneveld, nog maar 15 jaar oud, zich heeft opgegeven voor Project Fit 2016.

Door het volgen van het programma van Project Fit 2016 leert Marlou niet alleen de grenzen kennen wat (on)gezond voedsel betreft en flink aan het sporten moeten slaan, maar hierdoor ook als ‘vanzelf’ afvallen. Ze gaat er helemaal voor, zo laat zij weten. Inmiddels is ze bijna een maand lang bezig geweest. “Ik doe mee omdat ik mij graag wat zekerder wil voelen en ook leuke strakke kleren aan wil. Het dieet bevalt me best wel goed, het is erg leuk om alle recepten te maken. Gelukkig steunen mijn ouders mij ook erg goed en valt het mij tot nu toe allemaal nog mee”, vertelt ze.

Als einddoel heeft Marlou gesteld om 10 kilo af te vallen, maar ze houdt niet erg van sporten. Toch probeert de jongedame zichzelf ertoe te dwingen wel genoeg beweging te krijgen, ‘zelfs’ tijdens de afgelopen carnavalsperiode.

Eerder werd bekendgemaakt dat Erik Krukkert als eerste deelnemer gratis aan Project Fit 2016 mag meedoen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen