Marlou gaat er weer vol voor

Marlou Schoneveld
Marlou Schoneveld
Foto: Annemiek Schoneveld-Arends

In het leven van elk tienermeisje zijn er nogal wat afleidingen. Voor de in Manderveen woonachtige Marlou Schoneveld is het niet veel anders. School en een bijbaantje gaan dan voor alle andere dingen.

Je bent een tiener of je bent het niet. De leerplicht geldt voor iedereen van 15 jaar. Dus ook voor Marlou Schoneveld, deelnemer aan Project Fit 2016. “Ik had het erg druk met de examens en werk”, zegt ze een beetje verontschuldigend. “Deze maand zat vol met feestjes, zoals Hemelvaart en Koningsdag. Het ging daarom ook niet supergoed met het volgen van het fitheidsprogramma, iets wat te zien was aan mijn resultaat.”

Die dip is inmiddels achter de rug, belooft Marlou. “Nu ga ik er weer 100% voor. Ook hebben we laatst een leerzame avond gehad in een supermarkt over welke producten goed of slecht zijn.”

Sinds kort is Marlou begonnen met zwemmen, iets dat haar oppept en blij maakt. Bovendien is de groep van Project Fit heel gezellig, zo geeft ze aan. “Het sportieve deel gaat erg goed. We motiveren en ondersteunen elkaar daarbij natuurlijk waar mogelijk. Ik begin het sporten zelfs leuk te vinden”, lacht ze.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen