Dynamo Dames 1 nu onderuit na vijfsetter

Foto: CC0

Het eerste damesteam van Dynamo Tubbergen reisde gisteren voor haar 2e seizoenswedstrijd naar Warnsveld. Tegen promovendus WSV, dat vorige week met 4-0 in Sneek had verloren, werd een pittig duel verwacht tegen een tot in de teennagels gemotiveerde ploeg. De Tubberger dames had zelf vorige week thuis met 3-2 van Sudosa/Desto gewonnen en ging hierdoor vol vertrouwen op pad.

Het werd opnieuw een 5-setter voor de ploeg van trainer/coach Ron Viester. De 1e set werd nipt met 24-26 gewonnen, daarna volgden 2 sets die verloren gingen. Beide keren was het bij 25-21 afgelopen. In de 4e set was het alles of niets voor de Tubberger hoofdmacht. Het lukte om de wedstrijd te laten kantelen en er met ruim verschil (16-25) een 5e set uit te halen. Maar toen was de koek op.

Trainer/coach Ron Viester over het verlies: “Na een sterke start in de 1e set verloren we al snel de grip op de wedstrijd. WSV was effectiever en gaf veel meer druk dan wij. Slechts bij vlagen kregen we grip op het spel van de tegenstander, zoals in de duidelijk door ons gewonnen 4e set. Helaas hebben we set 5, na een snelle achterstand, niet meer om  kunnen draaien en gingen we met 2 punten naar huis.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen