Rens Kingma opnieuw winnaar fotowedstrijd Glasrijk

Foto:

De jury van de fotowedstrijd van Glasrijk – bestaande uit de foto-professionals Marga en Frank Visschedijk en Femke Boerrigter van ITMundi, aangevuld met 2 bestuursleden van Glasrijk, heeft unaniem de foto’s van Rens Kingma uit Borne als de mooiste van de bijna 100 inzendingen geselecteerd. De jonge creatieveling prolongeert daarmee zijn titel, want ook vorig jaar rolde hij als beste uit de bus.

De uitdaging was opnieuw om tijdens Glasrijk een foto in perspectief te maken (gekend van de beroemde foto’s met de scheve toren van Pisa) en dat is velen goed gelukt.
De jury heeft de inzendingen anoniem – dus zonder dat de gegevens van de makers bekend waren – beoordeeld en (ook tot hun verrassing) bleek de foto van Rens eruit te springen qua originaliteit en kwaliteit, evenals vorig jaar.
Rens heeft gebruik gemaakt van een klein glaspaneeltje van Marijke Schellekens dat in de serre van de pastorie was geëxposeerd.
Woensdag 29 oktober aanstaande zal in het gemeentehuis de prijs – een smartphone beschikbaar gesteld door Phonehouse in Tubbergen – worden uitgereikt tijdens een ontvangst door wethouder Tom Vleerbos (onder voorbehoud).
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen