Noabermarkt vult extra non-food streekproducten toe

Foto:

De Noabermarkt is sinds enkele maanden een leuke traditie in Tubbergen. De laatste markt van het jaar is op zondag 2 november. Met dit keer een extra aanvulling van non-food streekproducten.

“Met veel plezier zijn we de afgelopen maanden aanwezig geweest in Tubbergen”, aldus Richard Blokhuis namens de deelnemers van de Noabermarkt. “We begonnen in juni en hebben leuke markten meegemaakt. Veel bezoekers en enthousiaste deelnemers. In de winter worden in Tubbergen geen Noabermarkten gehouden, dus de komende markt is de laatste van het jaar in Tubbergen. We gaan er een gezellige afsluiter van maken om in april terug te keren in Tubbergen.”
 
Dit keer wordt de Noabermarkt aangevuld met een markt met non-food streekproducten. “We sluiten af met een extra non-food markt. Op de Noabermarkt worden namelijk normaal gesproken alleen eetbare producten verkocht, maar we krijgen heel veel aanvragen van mensen die graag hun niet-eetbare producten willen presenteren. Ook een soort streekproduct, want gemaakt in de regio. Om hun tegemoet te komen, maar ook om het aanbod verrassend te houden, houden we een non-food Noabermarkt.”
 
Deelnemen
Ook deelnemen aan de non-food Noabermarkt? Stuur dan een mail naar [email protected].
 
Noabermarkt bezoeken
De Noabermarkt in Tubbergen wordt gehouden op zondag 2 november op de Almeloseweg in het centrum. De markt duurt van 12.00 tot 17.00 uur. Entree en parkeren zijn gratis.
Op zondag 9 november is er weer een Noabermarkt in Denekamp. Daar worden in de wintermaanden wel streekmarkten gehouden. Op www.noabermarkt.nl is alle informatie te vinden.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen