De Tukkers maakt kans op geldprijs van €10.000

De Tukkers is genomineerd voor de tweede ronde van de Nuon Club Competitie. Hiermee kan de handbal- en voetbalvereniging uit Albergen tot €10.000 winnen om te investeren in energiebesparing en duurzame energie. Daarom roept De Tukkers alle inwoners van Albergen en omstreken op om te stemmen.

Via de Club Competitie helpt energiebedrijf Nuon sportverenigingen met het verlagen van de energierekening. De Tukkers heeft zich hiervoor ingeschreven en is door een jury geselecteerd als een van de vijftig genomineerden. De jury van de Nuon Club Competitie bestaat uit o.a. voormalig hockey-international Kim Lammers en sportjournalist Toine van Peperstraten.
Iedereen kan tot 10 december stemmen op De Tukkers via
http://clubcompetitie.nuon.nl
stemmen. De negen verenigingen met de meeste stemmen winnen de Nuon Club Competitie en daarmee een bedrag ter hoogte van de laatste energierekening (tot €10.000). De winnaars worden half december bekend gemaakt. 
Creatief idee
De Tukkers heeft zich aangemeld voor de Nuon Club Competitie met een creatief/goed/origineel idee om de energierekening omlaag te brengen. Verwarming via houtkachel en energiezuinige afzuiging en verlichting moeten onze vaste lasten naar beneden brengen. Als De Tukkers wint, wil zij het bedrag besteden aan verdere verbetering van ons complex. Eddy Bramer nam het initiatief om De Tukkers in te schrijven voor de Nuon Club Competitie. De belangrijkste reden om dit te doen, is dat De Tukkers graag de energierekening wil verlagen. Dat is immers een flinke kostenpost die jaarlijks terugkomt. 
Lagere energierekening
De Nuon Club Competitie ging van start op 23 oktober 2014. Sindsdien hebben ruim 100 clubs zich aangemeld. Uit de inzendingen blijkt dat de gemiddelde energierekening circa €15.000 bedraagt.
Onderzoek dat Nuon liet uitvoeren in het kader van de Nuon Club Competitie toont aan dat clubs gemiddeld 10-15% kunnen besparen op de energierekening via eenvoudige maatregelen. Die besparingen zijn wenselijk omdat de financiën van veel sportclubs onder druk staan. Bijna 40% van de sporters en vrijwilligers van sportverenigingen merkt dit doordat de club bijvoorbeeld minder trainingen kan laten plaatsvinden of dat de kantineprijzen en contributies omhoog gaan. Energiebesparing en duurzame energie kunnen clubs helpen om meer financiële ruimte te creëren. De landkaart met genomineerde clubs staat op
http://clubcompetitie.nuon.nl
.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen