Tornado Dames 1 delft onderspit tegen Rivo Rijssen

Gistermiddag stond de wedstrijd tegen hoogvlieger Rivo Rijssen op het programma voor het eerste damesteam van Tornado Geesteren.

“De ene week is de andere niet, dat bleek zaterdagmiddag maar weer eens in de Ransuil. Waar we vorige week een dijk van een wedstrijd neer gezet hebben, was het gisteren een wedstrijd zoals we die vaker hebben gezien in thuiswedstrijden.” 
Na deze conclusie gaf trainer/coach Gerjan Heerkes geeft een korte impressie van de wedstrijd. “In de 1e set ging het nog redelijk gelijk op, en ontstond er een spannende eindfase. Die eindigde met een ace via de net-rand op 28-26 voor ons. Daarna werd het wedstrijdbeeld anders. Wij hielden het foutpercentage niet laag en zakten daardoor door de ondergrens. Daarbij kwam ook nog eens, dat Rivo met Lieke Scharbaai een speelster heeft die door ons niet af te stoppen was. Van links en rechts en vanaf de 3-meterlijn werd ze gezocht en scoorde ze er op los. En zo staat er een terechte uitslag in de boeken: Tornado – Rivo Rijssen 1:3 (28-26,18-25,16-25,19-25). We hebben dus weer werk te verzetten voor de volgende uitdaging.”
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen