Dynamo Dames 1 blijft in het spoor van de koploper

Het eerste damesteam van Dynamo Tubbergen speelde zaterdag tegen het Groninger Sportal/Veracles. Beide teams liepen in het wedstrijdschema één wedstrijd achter, hetgeen dus hiermede werd ingehaald. Voor Dynamo was de inzet zich vaster op de 2e plek te nestelen en koploper Sudosa-Desto niet uit zicht te verliezen. Sportal/Veracles kon van het rechter rijtje naar het linker promoveren, bij een goed resultaat.

De Tubberger dames hebben voor de 2e keer op rij de 5-setters achter zich gelaten. De lange reis naar Groningen werd beloond met een strakke 4-0 overwinning via de setstanden 17-25, 16-25, 23-25 en 17-25.
Op de 3e set na was het een makkelijke wedstrijd voor Dynamo Dames 1. De Groninger studenten hebben geen moment aanspraak kunnen maken op setwinst. Met name de eerste 2 sets waren de buitenaanvalsters een ware plaag voor Sportal/Veracles. Ook in de 3e set had Dynamo Dames 1 een mooie voorsprong, maar brak er aan het eind de enige zwakke periode aan van de wedstrijd. Toch konden de oranjehemden het tij op tijd keren en ook deze set binnenslepen. In de 4e set werd het bonuspunt met ruim verschil binnengehaald.
Met 5 punten erbij lopen de Tubberger dames 3 punten uit op nummer 3 WSV en blijft koploper Sudosa-Desto, dat nog 4 punten meer heeft dan de Tubberger brigade, mooi binnen handbereik.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen