JST strikt wereldkampioen als nieuw bestuurslid

Gerco Schröder op Glock's London
Gerco Schröder op Glock's London
Foto: Mark Mensink

Met nog een klein half jaar voor de boeg tot de tweede editie van Jumping Schröder Tubbergen weet de organisatie zich verzekerd van een nieuw bestuurslid die zijn sporen meer dan verdiend heeft in de paardenwereld. Niemand minder dan Jeroen Dubbeldam, regerend wereldkampioen, stapt zo naar voren en legt hiermee zijn volle gewicht in de schaal voor het hippisch evenement in Tubbergen.

De tweede editie van Jumping Schröder Tubbergen, een concours hippique met faciliteiten van het hoogste niveau, zal wederom in de ‘achtertuin’ van internationale springstal BWG Stables plaatsvinden. Van 6 t/m 10 mei 2015 zullen daarom ruiters uit de basis- en de nationale springsport hun opwachting maken. Nadat de eerste editie geteisterd werd door zware regenval, heeft de organisatie besloten om de graspiste te laten vervangen door een speciaal aangelegde all-weather zandbodem die aan alle eisen voldoet om mooie sportieve activiteiten te garanderen.

Jeroen Dubbeldam nieuw bestuurslid

Jumping Schröder Tubbergen deelde vandaag vol trots mede dat oud-olympisch kampioen en regerend wereldkampioen Jeroen Dubbeldam toe is getreden tot het Bestuur.

Jumping Schröder Tubbergen

Dit jaar zal er weer een gevarieerd programma zijn met o.a. springrubrieken voor 4, 5, 6 en 7-jarige paarden, basissport (B t/m ZZ springen) en nationale springrubrieken. Het hoogtepunt is de Grote Prijs van Tubbergen (1.40m). De nu al legendarische feestavonden zullen ook weer deel uitmaken van het programma op vrijdag- en zaterdagavond.

Jong en oud is welkom op het terrein van de BWG Stables en de toegang is vrij voor iedereen. Naast genieten van topsport kan het publiek uiteraard een bezoekje brengen aan het strodorp en zal er ook voor kinderen veel te beleven zijn. Kortom, het belooft wederom een combinatie te worden van topsport, mooie faciliteiten en Twentse gezelligheid.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen