Voorzitter TVC’28 draagt stokje over

Het bestuur van TVC'28 met in het midden voorzitter René Oosterlaken
Het bestuur van TVC'28 met in het midden voorzitter René Oosterlaken
Foto: TVC'28

René Oosterlaken heeft besloten te stoppen als voorzitter van de Tubbergse voetbalvereniging TVC’28. Zijn beoogd opvolger is Hans Hofsté die al 20 jaar deel uitmaakt van het bestuur. Dit maakte de club zojuist bekend.

Oosterlaken legt zijn functie als clubvoorzitter om gezondheidsredenen neer. Hij heeft 16 jaar aan het roer gestaan van de vereniging. In totaal zit hij 25 jaar in het bestuur.

ALV

De bestuurswisseling zal plaatsvinden op 12 oktober, tijdens de jaarlijkse ledenvergadering. Op de agenda staan onderwerpen als stand van zaken betreffende het tweede kunstgrasveld, de financiën en huldiging van jubilarissen. Ook komen diverse mutaties in het bestuur aan de orde.

Bestuurswisselingen

Hofsté is nu vice-voorzitter van de voetbalclub, beheert de portefeuille activiteiten en is voorzitter van de vertrouwenscommissie.

Fons Fiselier en Arjan Weernink worden als nieuwe bestuursleden voorgedragen. Fiselier gaat zich bezig houden met zaken als public relations, website en de organisatie van het internationaal jeugdtoernooi. Weernink zal de portefeuille sponsoring van de vorig jaar afgetreden Ruud van Es overnemen.

Het bestuur is nog op zoek naar een kandidaat die de taak activiteitenorganisatie van Hofsté op zich neemt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen