HV Stevo vecht hard, maar verliest eerste wedstrijd in 2e divisie

Zaterdagavond stond de eerste wedstrijd van de competitie op het programma. Tegen Eurobottle/Voorwaarts in sporthal de Jachtlust in Twello. Een goede graadmeter voor de rest van het seizoen.

Ook Eurobottle/Voorwaarts is vorig jaar kampioen geworden in de hoofdklasse. De jongedames uit Geesteren begonnen de wedstrijd fanatiek, maar wisten ook dat het moeilijk zou worden. Dit werd in de eerste minuten bevestigd, al pakten ze dit goed op en bleven weerstand bieden. HV Stevo ging de rust in met een achterstand van 18-12.

In de 2e helft stond de verdediging scherper dan de 1e helft. Aan beide kanten werden er mooie aanvallen opgezet en afgerond. De tweede helft konden de Geesterse meiden de tegenstander bijhouden, waardoor de eindstand 33-26 geworden is. HV Stevo mag daarom terugkijken op een goede wedstrijd, waarin ze hebben gevochten voor wat ze waard waren.