Dynamo staat een spannend weekend te wachten

Foto: Redactie

Het eerste damesteam van de Tubberger volleybalvereniging zal er zaterdag alles aan doen om de nare smaak van de laatste wedstrijd weg te spoelen. Dat zal dan moeten gebeuren tegen een tegenstander van formaat. De reserves van Donitas zullen zaterdag om 16.30 uur in Tubbergen op bezoek komen.

Beide teams tonen veel vergelijkingen. Zo speelden ze in de eerste helft van de competitie mee voor het kampioenschap, kenden beiden een zwakkere periode en zijn nu terug te vinden op plaats 3 (Dynamo) en 5 (Donitas). Het onderlinge verschil is 4 punten in het voordeel van de Tubbergse dames, maar daarbij moet wel aangetekend worden dat Donitas een wedstrijd minder heeft gespeeld. Willen beide teams mee blijven doen in de top van de eerste divisie dan zal er gewonnen moeten worden.

Jeugdteams

Maar het hele weekend staat bol van de spanning in de Tubbergse sporthal. Zo zal Dynamo A1 om 11.30 uur in de Topklasse tegen Rivo A1 aantreden, de nummer 2 tegen 1. Rivo heeft 9 punten meer en ook 3 wedstrijden meer gespeeld. Bij winst zal Dynamo A1 dus uitstekende zaken kunnen doen m.b.t. het kampioenschap.

Dynamo C2 zal om 13.15 uur een topper spelen tegen Krekkers C2. Ook hier staat de nummer 1 tegen 2 op het programma.

Vanavond (vrijdag 18 maart) zal Dynamo 2 om 20.30 uur een uiterst zware kluif hebben aan kampioenskandidaat Lutheria 1. Dames 3 zal op hetzelfde tijdstip tegen de rode lantaarndrager, Medusa 1 uit Vroomshoop, spelen.

Zaterdag zijn er vanaf 09.00 uur weer de diverse, spannende jeugdwedstrijden. Kortom, een bomvol, spannend weekend voor de Tubberger volleybalvereniging.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen