STEVO heeft een nieuwe hoofdcoach

Jeroen Kiepman
Jeroen Kiepman
Foto: Bon Boys

Jeroen Kiepman gaat als trainer/coach van het eerste elftal van STEVO aan de slag. Deze promoveerden dit seizoen via een kampioenschap in de tweede klasse.

De onlangs nieuw geïnstalleerde technische commissie van STEVO (bestaande uit Clemens Wigger en Harry Ekkel) hebben de afgelopen periode, samen met bestuurslid technische zaken Charel Nijhuis en clubvoorzitter Eddy Droste, aangename gesprekken gevoerd met Kiepman.

“Jeroen ademt voetbal”, aldus voorzitter Eddy Droste. “In de gesprekken hebben we Jeroen leren kennen als een echt voetbaldier met een enorme passie, drive en ambitie. Maar bovenal een man met voetbalkennis. Wij denken met Jeroen een trainer te hebben aangesteld die onze selectiespelers beter kan maken en verder door kan ontwikkelen.” Charel Nijhuis vult aan: “Jeroen kan een belangrijke bijdrage leveren aan ons technisch beleid, mede doordat hij verder wil kijken dan enkel het eerste elftal van onze vereniging.”

Ervaring

Kiepman heeft een betaald voetbalverleden bij FC Twente en FC Den Bosch, alwaar hij onder trainers Kees Rijvers en Eddy Achterberg aan de slag mocht. In de daaropvolgende periode speelde hij als diepste aanvaller bij HSC’21 uit Haaksbergen.

Als trainer heeft Kiepman ervaring op gedaan bij WVV uit Hengevelde en Bon Boys uit Haaksbergen. Met laatstgenoemde vereniging wist hij het afgelopen seizoen, na een moeizame start, een periodetitel in de wacht te slepen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen