Het Kempe wint wijkvoetbal van Geesteren

Foto: STEVO

De voetballers van Het Kempke wonnen gisteravond het wijkvoetbaltoernooi in Geesteren, dat 2 weken lang op sportpark de Peuverweide van STEVO werd gehouden.

In de finale versloegen de mannen van Het Kempe de winnaars van vorig jaar, Veldhoek/Molenhoek, met 2-0. Muldershoek/Venweg werd 3e door Mensinkkamp te verslaan met penalty’s.

Halve finales

De 4 halve finalisten bleken aan elkaar gewaagd. Veldhoek/Molenhoek won in de slotminuten met 1-0 van Muldershoek/Venweg, terwijl Mensinkkamp tegen Het Kempe eindigde in 0-0. Hier moesten penalty’s de beslissing brengen wie naar de finale zou gaan. Mensinkkamp leek te gaan winnen, nadat Het Kempe 2 keer de bal niet in het doel kreeg vanaf 11 meter. Maar toen ook Mensinkkamp 2 keer niet raak schoot, bleek team Het Kempe de zenuwen het beste onder controle te hebben en schoot het zich zo alsnog naar de finale tegen Veldhoek/Molenhoek.

Organisatie

Het wijkvoetbaltoernooi in Geesteren had een vlot verloop en de aangewezen scheidsrechters hadden weinig moeite om de wedstrijden in goede banen te leiden. De organiserende commissie (bestaande uit Paul Gehring, Ben Kottink, Richard Mensen, Peter Haverkort en Ben Steggink) toonden zich na afloop van de finale dan ook zeer tevreden over wat er op de velden geboden werd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen