Festiball hoopt op meer ‘aanloop’ vanuit het dorp

De organisatie van Festiball
De organisatie van Festiball
Foto: Redactie

Het verlevendiging van het Raadhuisplein in Tubbergen is één van de doelstellingen die Tubbergen Bruist voor zich geformuleerd heeft. De werkgroep, vooral bestaande uit Tubbergse inwoners, is daarom extra blij dat er op deze locatie een relatief nieuw evenement aanstaande is: Festiball.

Was vorig jaar de locatie nog bij Soccer Inside op het industrieterrein, ditmaal wordt in het hart van Tubbergen een kunstmatig strandje aangelegd. De verplaatsing naar het Raadhuisplein is geen toeval. Gijs Heerts namens de organisatie: “Deze locatie biedt meer ruimte voor het aantal velden, en we hopen natuurlijk op meer ‘aanloop’ vanuit het dorp.”

In totaal zullen 80 teams in actie komen gedurende het weekend van 15 t/m 17 juli..

Tubbergen Bruist sponsort de wisselbeker

Op vrijdag 15 juli start Festiball met het gemeentelijk beachvolleybaltoernooi. Hier strijden alle eerste volleybalteams van alle gemeentelijke verenigingen. Een paradepaardje voor de organisatie. “Goed om te zien dat alle verenigingen meedoen aan dit prestatieve toernooi”, aldus Niek Woesthuis vanuit Festiball. Tubbergen Bruist sponsort de wisselbokaal hiervoor. Na afloop van het gemeentelijk beachvolleybaltoernooi speelt er een band in de feesttent. Vrijdagavond is er ook een bedrijvenuurtje en een voetvolleytoernooi.

Zaterdags is er een open beachvolleybaltoernooi en ’s avonds is er een Festiball Party met o.a. DJ Ivar en Tim Beatz.

Zondag is er weer een open beachvolleybaltoernooi, ook met het nodige vermaak voor kinderen. Tubbergen Bruist heeft zich ook als team aangemeld voor deze zondagmiddag.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen