MVV 1 blijft baas in eigen huis tijdens eerste Noabertoernooi

Foto: MVV'29

Afgelopen weekend werd in Harbrinkhoek op de velden van MVV’29 onder zonnige omstandigheden de allereerste editie van het Noabertoernooi afgewerkt.

Een breed deelnemersveld met de hoogste elftallen van STEVO, TVC’28, De Zweef, KOSC, Saasveldia en natuurlijk thuisploeg MVV 1 streden in een tweedaags toernooi met wedstrijden van een half uur om de trofee en bijbehorende eer. Het bleek een mooi begin voor de eerste elftallen om in de voorbereiding verschillende opstellingen en tactieken uit te proberen, waarbij ook nog eens ruimte was voor een gezellige noot.

Op vrijdagavond begon het toernooi en alle ploegen speelden toen 2 wedstrijden. De eerste dag werd afgesloten met een penaltyserie. Saasveldia kwam als verrassing uit de bus rollen en won beide poulewedstrijden tegen achtereenvolgens MVV 1 en TVC 1, welke beiden hoger geklasseerd staan. De hoogste uitslag werd door de Tubbergse ploeg genoteerd, dat KOSC binnen een half uur spelen met 5-0 van de mat veegde. Gastheer MVV 1 was de beste met het nemen van de strafschoppen en mocht zo 2 extra punten bijschrijven voor het totaalklassement.

Finaledag

Gistermorgen werd er opnieuw afgetrapt. Alle ploegen kwamen toen nog 3 keer in actie. Er werd hierbij fanatiek gestreden om de punten. Tot de laatste poulewedstrijden bleef het spannend en konden nog 4 ploegen met de Noabertrofee naar huis gaan. MVV 1 bleek in de laatste poulewedstrijd tegen TVC 1 de sterkste en pakte zo met 12 punten de eerste plek.

Volgende jaar zal het Noabertoernooi vermoedelijk een tweede editie tegemoet gaan.

Uitslag

  1. MVV 1
  2. Saasveldia 1
  3. STEVO 1
  4. TVC 1
  5. De Zweef 1
  6. KOSC 1
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen