Remco Weusthof stopt als hoofdtrainer bij De Tukkers

Foto: Facebook / Remco Weusthof

De voetbalclub in Albergen moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Remco Weusthof heeft namelijk aangegeven dat hij aan eind van dit seizoen zijn contract met De Tukkers niet gaat verlengen.

Na 3 jaar verantwoordelijk te zijn geweest voor de hoofdmacht van De Tukkers vindt hij het tijd om stokje over te dragen. Zowel hijzelf als het bestuur van de vereniging geven aan tot nu toe bijzonder prettig en goed met elkaar te hebben samengewerkt. De club laat weten uit te zien naar de verrichtingen van het eerste elftal in de rest van het seizoen en bedankt Weusthof, die zelf ook woonachtig is in Albergen, voor zijn bijdrage.

Voorafgaand aan zijn hoofdtrainerschap bij de Albergse voetbalvereniging was Weusthof jarenlang actief als jeugdtrainer bij TVC’28 in Tubbergen.

De Tukkers 1 komt iedere zondag uit in de derde klasse van de KNVB-regio Oost. Op dit moment bivakkeert het team in de middenmoot. Vanmiddag om 15.00 uur treffen ze in de beker SVZW uit Wierden en volgende week wacht een uitwedstrijd bij NEO in Borne.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen