Dames van VKC’03 laten weer punten liggen

Foto: Mark Mensink

Gisteravond reisde het damesteam van VKC’03 naar Markelo om het op te nemen tegen 2 plaatsen hoger geklasseerde de Hof. Uit voorgaande seizoenen wisten de dames dat het een geroutineerde ploeg zou zijn.

Vooraf was duidelijk waarop gelet moest worden en afspraken waren helder. In de eerste periode was het een gelijkopgaande wedstrijd. De gehele eerste periode stond er een voetbalstand op het scorebord 1-1.

De tweede periode gebeurde er, op een aantal uitsluitingen na, weinig. Deze man-meer situaties werden aan beide kanten niet goed uitgespeeld waardoor er nog steeds 1-1 op de klok stond.

In de derde periode wist VKC’03 niet om te gaan met het fysieke spel, maar ook de juiste verdediging van de Hof. Hierdoor werd VKC’03 veel afgefloten en kon de Hof de aanval weer opbouwen. VKC’03 had geen antwoord op de sterke mid-voor acties van de dames uit Markelo. Deze wisten dan ook in korte uit te lopen naar een 5-1 voorsprong.

De laatste periode wilde VKC’03 de voorsprong van de Hof niet te groot laten worden. Veel proberen in te zwemmen, en zoek elkaar. VKC’03 wist door zwemmende acties nog een paar puntjes mee te pakken, met een uitslag van 7-5 konden ze weer huiswaarts.

Doelpunten

  • Marie-Clair Ottenhof: 2
  • Angelien Nieuwenhuis: 1
  • Richelle Harberink: 1
  • Eigen doelpunt: 1
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen