Dynamo 1 wacht nog een zware klus in het oude jaar

Foto: Dynamo Tubbergen

Morgen staat het laatste duel van 2017 op het programma voor Dynamo 1. In een thuiswedstrijd ontvangen de Tubberger dames de nummer 3 van de competitie, Dash uit Vorden.

Na een hele mooie reeks overwinningen ging de ploeg van Johan Booyink en Raymond Keemers vorig weekend zwaar onderuit in Warnsveld. Op alle fronten was het ver onder de maat en dat resulteerde in een 4-0 nederlaag met als gevolg dat de koppositie moest worden afgegeven. Dynamo 1 moet nu even tevreden zijn met de tweede plaats in de eerste divisie.

Afgelopen week werd weer keihard getraind om zaterdag weer het goede niveau op te pakken. En dat mogen de oranjehemden doen tegen een tegenstander van formaat. Het Vordense Dash vinden we terug op de derde plaats met evenveel punten als Dynamo 1. Het heeft echter wel een wedstrijd meer gespeeld. Vorige week werd op indrukwekkende wijze gewonnen van een andere hoogvlieger, Sudosa Assen.

Samen met speelster van de week Robin Albers zal Dynamo 1 niets liever willen dan het jaar 2017 goed af te sluiten. Vanaf 16.30 uur zal de bal het in de Tubberger sporthal weer te verduren krijgen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen