STEVO 1 blijkt niet opgewassen tegen Rohda Raalte

Het eerste elftal van STEVO was vanmiddag niet opgewassen tegen Rohda Raalte. Het werd 5-0 en aan die uitslag was niet veel op aan te merken.

Het meest bizarre moment was misschien wel, althans voor STEVO 1, het uitvallen van keeper Roy Kreuwel met een zware blessure aan de pols of hand. De exacte diagnose is nog niet bekend. De bedoelingen waren goed in Raalte, maar het moet gezegd worden, en het is geen schande om van dit team te verliezen dat op de meeste fronten de ploeg uit Geesteren aftroefde.

STEVO 1 probeerde nog wel in de beginfase om hoog druk te zetten op Rohda, maar uiteindelijk moest het toch afleggen tegen de Raaltenaren. Na het uitvallen van Roy Kreuwel en diens vervanger Luuk Oude Lansink kwam Rohda al in de 13e minuut op de 1-0 voorsprong. Het leek erop dat STEVO 1 gaandeweg beter in de wedstrijd kwam, maar in de 33e minuut vergrootte de thuisploeg de voorsprong naar 2-0, tevens de ruststand.

Na de pauze werd aanvaller Thomas Steggink ingebracht voor Roy Damhuis, maar Rohda wist opnieuw het eerst te scoren. De 3-0, 4-0 en 5-0 volgden elkaar in rap tempo op en STEVO 1 was niet bij machte om iets terug te doen. Heel gauw vergeten deze wedstrijd en het vizier richten op de tweede seizoenshelft.

De prijzen worden aan het eind verdeeld en die weg is nog lang. STEVO 1 heeft voor hetere vuren gestaan en meestal kwam het goed. Daar gaan we nu ook vanuit. Eerst nu maar eens genieten van de kerstdagen en het nieuwe jaar, daarna weer de gedachten bij het voetbal.