Kersttoernooi gewonnen door TVC’28

Het zaalvoetbalteam van TVC’28 heeft het jaarlijkse futsaltoernooi in Tubbergen gewonnen. Dit werd voor de 35e keer door SV Vasse georganiseerd op tweede kerstdag.

Martijn Weusthof, die deel uitmaakt van de organisatie, is dik tevreden over de algehele verloop van het toernooi in de Tubbergse sporthal. “Al heb ik wel het idee dat het in voorgaande jaren wat drukker op de tribunes was. Misschien komt dit doordat er meer alternatieven zijn. Of door het zachte weer.”

VC Fleringen won de zilveren schoen voor de meest sportieve ploeg van het seizoen 2016-2017.

Veranderingen

Zodra de nieuwe sporthal in het dorp gereed is, zal er ook qua organisatie het e.e.a. gemoderniseerd worden. Het dikke programmaboek verdwijnt bijvoorbeeld. Wouter Brunninkhuis van SV Vasse: “Mensen kijken er haast niet in. Er zal nog wel een klein overzicht op papier blijven om wat aantekeningen te maken, maar meer niet. Dat is nu allemaal een beetje oubollig en we willen dit graag vernieuwen.” Bedrijfslogo’s van sponsoren worden dan – zo hoopt hij – mooi via schermen in de kantine en hal getoond.

De Tukkers zijn op de tweede plaats geëindigd. De zaalvoetballers van MVV’29 sloten de top-3 af en STEVO werd nog vierde. De overige teams zijn afgevallen in de poulefase.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen