Dynamo 1 speelt een ‘Noaberkracht-duel’

Foto: Dynamo Tubbergen

Zaterdag staat er een mooi affiche op het programma in de eerste divisie.

Rosstars 1 zal dan te gast zijn bij Dynamo 1. Het is lang geleden dat beide teams tegen elkaar speelden. Gezien de stand op de ranglijst zal Rosstars met de punten naar huis gaan, maar of Dynamo daaraan mee wenst te werken?

Rosstars heeft de laatste seizoenen – onder aanvoering van trainer/coach Helmuth ter Braack – een behoorlijk stap gezet. Van de derde ging het naar de tweede divisie en door promotie vorig seizoen speelt het nu in de eerste divisie. Een hele knappe prestatie! Ook dit jaar doet het tot nu toe nog uitstekende zaken. Het staat keurig in de middenmoot op de zesde plaats.

Dynamo heeft vorige week in Sneek weer een paar stappen vooruit gezet. Tegen de nummer twee werd er weliswaar met 3-2 verloren, de jonge ploeg liet zien bij vlagen uitstekend te kunnen volleyballen. Het is nu de zaak dit door te trekken en punten te blijven sprokkelen.

Zaterdag zullen de oranjehemden er, samen met speelster van de week Isabelle Hampsink, er alles aan doen om de ‘Noaberkracht-buren’ met zo min mogelijk punten te laten vertrekken. De glazen bol van de Nevobo geeft een 2-3 overwinning aan voor Rosstars.

Om 16.30 uur zal de partij aanvangen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen