MO15-1 van De Tukkers overtuigend kampioen

Foto: Fotostudio Visschedijk

Voor de tweede keer op rij is De Tukkers MO15-1 kampioen geworden van de najaarscompetitie.

Het team versloeg zaterdag de meisjes van ATC’65 met 6-0 en wist hiermee de concurrentie achter zich te houden. Met nog een wedstrijd te spelen zijn de meiden uit Albergen niet meer in te halen door hun leeftijdsgenootjes van Wilhelminaschool uit Hengelo.

Geen verliespunten

Het team, bestaande uit twaalf speelsters, heeft dit najaarsseizoen nog geen punt verloren. Alle tegenstanders die voorbijkwamen werden met lege handen weer teruggestuurd naar huis. Door goed voetbal, echt teamwork en wilskracht werden ook lastige wedstrijden gewonnen. Daarnaast konden de meiden in sommige wedstrijden ook naar hartelust scoren. Topuitslag was de 14-0, thuis tegen NEO.

Zoals het bij een kampioenschap hoort, kregen de meiden champagne op het veld, een mooie medaille, een mooie roze wedstrijdbal, cupcakes met teamfoto én een bezoek aan de ‘grote gele M’. Kortom, een geslaagde dag voor de meiden.

Kampioensteam

Het team traint twee keer in de week; maandags onder leiding van Rosan oude Vrielink en woensdags onder leiding van Silke Tulk. De beide trainsters wisselen elkaar zaterdags af als coach en worden dan bijgestaan door teammanagers Miriam Rekers, Eveline Wesselink en Josephine Kuipers. Het vaste vlag-duo van het team is Walter Kuipers in samenwerking met Frank Rekers.

Het team bestaat uit; Mies Rekers, Roxan Kuipers, Zara Beldhuis, de zussen Pip en Fiep ten Velde, Fleur Voortman, Holly ter Mors, Lois Wesselink, Britt Timmerije, Kirsten oude Monnink, Lieke Koopmans en aanvoerster Anouk Pouwels.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden