Extra bijzondere Moosdag bij SV Vasse

Al jarenlang komen de voetballers, handballers en overige leden van SV Vasse op de eerste zondag van het nieuwe jaar bij elkaar om sportief het jaar te openen.

Traditiegetrouw wordt er dan gezamenlijk een stamppotmaaltijd genuttigd, bereid door café-restaurant Bolscher. Dit jaar was wel een hele bijzondere editie van deze Moosdag, aangezien er een bijzondere algemene ledenvergadering aan was gekoppeld.

Verandering organisatie

Tijdens de ledenvergadering van 2018 had de club afscheid genomen van voorzitter Jan Veldhuis en werd er bekendgemaakt dat SV Vasse in een andere organisatiestructuur verder zal gaan. Een kleine commissie heeft het afgelopen jaar veel werk verzet en tijdens een inloopavond begin december de nieuwe organisatiestructuur gepresenteerd.

Tijdens deze inloopavond werd Bjorn Egberts als voorzitter voorgedragen. Statutair moest dit bekrachtigd worden. Voorafgaand aan het stamppotmaaltijd werd er een stemming gehouden met een positieve uitkomst.

Samen met Stephan Groothuis, Laurens Bolscher, Luci Kamphuis en Frank Voshaar gaat Bjorn het nieuwe dagelijks bestuur vormen.

Afscheid

De nieuwe clubvoorzitter nam vervolgens het woord en sprak zijn enorme waardering uit voor alle aftredende bestuursleden die zich in het verleden hebben ingezet voor SV Vasse. Hij sprak daarbij de wens uit dat iedereen betrokken blijft om samen deze mooie club vorm te geven.

Een speciaal woord van waardering was er voor aftredend bestuurslid Johan Rikmanspoel. Hij werd toegesproken door vice-voorzitter Frank Voshaar. Johan was in april 2018 maar liefst 25 jaar als bestuurslid actief. Samen met zijn vrouw Annie betekenen zij enorm veel voor de vereniging.

Johan werd daarop voorgedragen als erelid van SV Vasse. Middels een klinkend applaus werd dit door alle aanwezigen bekrachtigd.

Na afloop volgde er een gezellig samenzijn en werd er genoten van de stamppot.

Reacties

gallery
64863
Al jarenlang komen de voetballers, handballers en overige leden van SV Vasse op de eerste
https://tubbergen.nieuws.nl/sport/20190107/extra-bijzondere-moosdag-bij-sv-vasse/
2019-01-07T11:33:44+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/332/2019/01/07113312/WhatsApp-Image-2019-01-06-at-14.26.24.jpeg
Sport