Dames van VKC’03 goed uit de startblokken, maar doen zichzelf tekort

Foto: VKC'03

Zaterdagavond reisden de dames van VKC’03 af naar Nunspeet

Er werd gespeeld tegen de dames van Nunspeet, die de plek onder de Tubbergse watersporters bezetten.

In de eerste periode ging VKC’03 vloeiend van start. De aanval word goed opgezocht en mid-voor Marly Stopel werd makkelijk gevonden, het versier stond deze periode nog op scherp en 3-1.

In de tweede periode gaf VKC’03 haar spel eigenlijk weg. Nunspeet kwam meer in haar eigen spel en de ploeg uit Tubbergen was zoekende naar een antwoord hierop. De aanval bij de bezoeksters begon wat stroever te lopen en vele ballen raakten het metaal van de doelpalen. Nunspeet wist er deze periode weer een gelijkspel van te maken: 4-4.

De derde periode was een rustige periode waar de jurytafel nog wat actie in wist aan te brengen. Door foutieve jurering had Nunspeet tot twee keer toe een overtal situatie welke ze mochten gaan uitspelen: 5-5.

De laatste periode moest in deze gelijkopgaande wedstrijd de winnaar gaan bepalen. Beide team wisten al snel weer naar elkaar toe te trekken en met nog enkele minuten op de klok was de stand 6-6.

Wederom wist de jurytafel een stempel te drukken op de wedstrijd. Bij een aanval van Nunspeet, die al zo’n 15 seconden bezig was, stond op de klok nog maar op 3 seconden. Nadat de scheidsrechter de wedstrijd even stil legde, mocht de thuisploeg de aanval hervallen met als voordeel dat ze allemaal op de aanval in het gebied van VKC’03 lagen. VKC’03 had hierop geen antwoord meer. Enkel ballen tegen het blik van de doelpalen of over de goal.

Een zuur verlies van 7-6 in Nunspeet.

Doelpunten

  • Marly Stopel: 4
  • Sophie Derkman: 1
  • Joy Bekker: 1
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen