Dames VKC’03 bieden tot halverwege weerstand tegen de koploper

Foto: VKC'03

Zaterdagmiddag begon voor de dames uit Tubbergen met een lunch bij sponsor Marcant.

Na een goede bodem te hebben gelegd, werd afgereisd naar Zwolle. Hier moest het worden opgenomen tegen de nummer twee uit de competitie.

Een bijkomend puntje voor de dames uit Tubbergen was wel de grootte van het zwembad. Het bad net zo breed als lang, en alleen al bij de gedachte hieraan brak de bezoeksters het zweet uit.

In de eerste periode leek het bijna dat VKC’03 het spel maakte. Het waren ook de dames uit Tubbergen die via Judith Krabbé de openingstreffer wisten te maken. Met een 1-2 voorsprong mocht de tweede periode worden ingezet.

Hierin zetten de dames uit Swol wat meer bij. Maar ook de arbitrage bemerkte hierin overtreding waardoor VKC’03 bij kon blijven bij de Zwollenaren. De voorsprong werd overgenomen, maar een groot gat werd nog niet geslagen: 4-3.

In de derde periode werd er wat afstand genomen van de dames uit Tubbergen. De midvoor uit Tubbergen werd dubbel uit geprest en vkc was aan het stoeien met een oplossing hiervoor: 6-3.

De laatste 6 minuten liet VKC’03 haar spel een beetje gaan. Met een aantal overtredingen wist Swoll er op de counter uit te komen, VKC’03 begon meer risico te nemen. Met een 8-4 verlies, mogen de Tubbergse watersporters best tevreden zijn over het neergezette spel.

Doelpunten

  • Judith Krabbé: 1
  • Marly Stopel: 1
  • Sophie Derkman: 1
  • Laurissa Krom: 1
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen