Reutum 1 geeft punt weg in slotfase

Reutum 1 heeft zondag in eigen huis met 2-3 verloren van Sportlust Glanerbrug.

Wegens het slechte weer werd er op kunstgras gespeeld. Dit kwam beide ploegen ten goede om een goed veldspel op de mat te leggen.

Reutum 1 begon goed aan de wedstrijd. Er werd verzorgd gespeeld en dit leidde tot enkele mogelijkheden voor de Reutummers. Helaas werd er niet gescoord.

Na ongeveer 25 minuten spelen was het wel direct raak voor de gasten. Een lange bal vanaf het middenveld werd goed afgemaakt door de aanvaller van Glanerbrug.

Voor rust kwam het ook nog op 0-2. Een corner van Glanerbrug werd binnen gekopt. Met deze geflatteerde stand gingen beide ploegen rusten.

Na rust maakte Reutum 1 al snel de aansluitingstreffer. Ron Brunninkhuis zette zelf de aanval op en kreeg deze weer terug waarna hij de bal binnen wist te schieten in de lange hoek.

Hierna ging Reutum 1 op zoek naar de gelijkmaker. Deze kwam er ook uit een penalty. Mark Morskieft wilde zijn tegenstander voorbij maar de bal kwam hierbij op de hand van de verdediger. Stijn Slaghekke wist de toegekende penalty binnen te schieten.

Na deze 2-2 was het zaak voor Reutum 1 om de wedstrijd op slot te gooien. Helaas kwam Glanerbrug in de slotfase nog op voorsprong. Een bal vanaf de zijkant kwam in een klutssituatie voor de voeten van een speler van de bezoekende club en hij wist deze binnen te schieten.

Zo bleef Reutum 1 met lege handen achter. Ondanks het verlies kan de ploeg terug kijken op een goede middag. Er werd hard gewerkt en goed voetbal op de mat gelegd.

Hopelijk kunnen er volgende week tegen De Tukkers 1 wel weer drie punten worden bijgeschreven. In Albergen wordt er om 14 uur afgetrapt.