Reutum 1 verliest onnodig in Hengevelde

Het eerste elftal van VV Reutum heeft zondag met 4-1 in Hengevelde van WVV verloren, een onnodige nederlaag gezien de kansenverhouding.

Al vroeg kwam Reutum 1 in de wedstrijd op voorsprong. Sam Holsink kreeg de bal in het strafschopgebied en wist zich goed vrij te spelen. Met links schoot hij de bal in linkerbovenhoek. WVV kwam beter in de wedstrijd, maar toch werd het nauwelijks gevaarlijk.

Reutum 1 werd via uitbraken er enkele malen gevaarlijk. Uiteindelijk kwam WVV wel op gelijke hoogte. De spits werd aangespeeld, draaide weg en schoof uiteindelijk de bal laag in de hoek. Kort voor rust had Reutum 1 nog een penalty verdiend, maar de scheidsrechter besloot de bal buiten het strafschopgebied te leggen.

De tweede helft had Reutum 1 weer de beste kansen maar opnieuw was het niet scherp in de afronding en een vrije trap van Jord van der Aa belandde helaas op de lat. Na ruim een uur spelen kwam WVV op voorsprong via een onterecht gegeven penalty. Reutum 1 ging op zoek naar de gelijkmaker maar het kwam helaas te kort.

In het restant counterde WVV nog naar de 3-1 en even later kwam het via een vrije trap nog op 4-1. Een ietwat geflatteerde nederlaag die zeker niet nodig was.

Over twee weken staat de uitwedstrijd tegen VV Losser op het programma, waar mogelijk dan weer drie punten behaald worden.