Vasse 1 verliest thuis van SV Almelo

Het eerste elftal van SV Vasse heeft met 2-3 van SV Almelo verloren.

Al na 10 minuten keek Vasse 1 tegen een achterstand aan. Tweemaal een onoplettendheid in de verdediging zorgden ervoor dat Vasse de hele wedstrijd in de achtervolging moest. In het restant van de wedstrijd knokte Vasse 1 zich nog voor rust terug tot 2-1 door een goal van Len Veelers.

Na rust ging Vasse 1 op zoek naar de gelijkmaker en het kreeg hier ook voldoende kansen voor. Toch was het SV Almelo dat het net wist te vinden en de marge weer op twee zette. Vasse 1 maakte na een goal van Sam Haarhuis al snel weer de aansluitingstreffer, maar kon helaas de gelijkmaker niet meer forceren.

Komende zondag is er sprake van een vrije zondag, en kan er met belangstellende blik worden gekeken naar de waarschijnlijk beslissende degradatiekraker tussen Zenderen Vooruit en VV Hengelo.