Uniek Fysiotherapie sponsort jeugdteam Jolly Jumpers

Foto: Jolly Jumpers

De jongste basketballertjes van basketbalvereniging Jolly Jumpers spelen dit seizoen in een officieel wedstrijdtenue, gesponsord door Uniek Fysiotherapie uit Tubbergen.

De fysiotherapiepraktijk is in mei 2013 begonnen bij wat voorheen sportschool Olympic Gym was. In september 2016 ging Uniek Tubbergen van start. Hierbij zijn negen partijen gebundeld, waardoor er onder één dak een nauwe samenwerking tussen verschillende disciplines is.

Shirtsponsor

Dit seizoen is Uniek Fysiotherapie gestart als shirtsponsor van Jolly Jumpers XU10-1. Het jeugdteam is een mix van jongens en meisjes (onder de 10 jaar) die spelenderwijs kennismaken met basketbal en basketbalwedstrijden. Zij nemen deel aan de U10-competitie in toernooivorm voor de jeugd met aangepaste spelregels, een kleinere bal en lagere baskets.

Er wordt gespeeld op een groot veld en later in het seizoen gaat het competitie-element een rol spelen. Ze zijn actief in de regio: onder andere in Wierden, Nijverdal, Borne, Vriezenveen en natuurlijk ook in Tubbergen.

De sponsorcommissie van Jolly Jumpers is zeer trots dat Uniek Fysiotherapie deze jonge spelers in een wedstrijdtenue laat spelen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden