Reutum 1 komt tekort in Losser

Het eerste elftal van VV Reutum heeft zondagmiddag met 3-1 verloren bij KVV Losser.

De beginfase begon voor beide ploegen rommelig en het werd gevaarlijk voor beide doelen. Helaas voor Reutum 1 was het Losser dat daar als eerste gebruik van maakte. Slap uitverdedigen van Reutum resulteerde in de 1-0.

Even later werd het 2-0 voor de Lossenaren vanuit de omschakeling. Opnieuw werd er niet goed door de Reutummers verdedigd. Reutum 1 zocht de aanval via Mark Morskieft, maar creƫerde onvoldoende om de aansluitingstreffer te maken.

Na rust begonnen de bezoekers feller en kreeg het team al snel een kans op de 2-1. Stijn Slaghekke die weer terug was na een blessure trof helaas de keeper.

Na een uur spelen kwam de thuisploeg op 3-0 en was de wedstrijd gespeeld. Een voorzet vanaf rechts werd door een inlopende speler binnen getikt. Enkele minuten later kwam Reutum 1 nog op 3-1 na een kopbal van Stijn Slaghekke.

In het restant zette Reutum 1 wel aan en was het enkele malen dichtbij een doelpunt, maar uiteindelijk kwam het te kort om aanspraak te maken op een punt.

Volgende week staat de laatste competitiewedstrijd van het seizoen op het programma voor de Reutumse ploeg. Thuis wordt er dan aangetreden tegen Neo. Om 14 uur wordt er afgetrapt.