TVC 1 verliest in Winterswijk en speelt volgende week ‘finale’

Het eerste elftal van TVC’28 heeft in de voorlaatste speelronde niet weten te winnen van FC Winterswijk.

In de eerste helft hadden de mannen van Marcel Waaijer een licht overwicht. Toch werden hier nauwelijks tot geen kansen uit gecreƫerd. Enige noemenswaardige momenten waren een schot van Jeffrey Huizinga van 20 meter op de lat en een kans van Stefan Huiskes, die van dichtbij op de keeper schoot.

De tweede helft begon TVC 1 niet gefocust, in tegenstelling tot de thuisploeg. Slordig balverlies werd tweemaal genadeloos afgestraft, waardoor de Tubbergenaren vlak na rust ineens tegen een achterstand aankeken.

TVC 1 leek de kracht noch de motivatie op te kunnen brengen om iets terug te doen en nadat Winterswijk de 3-0 en zelfs de 4-0 wist te scoren, was het hek van de dam.

Een teleurstellend resultaat, waardoor TVC 1 volgende week alle zeilen bij moet zetten in een rechtstreeks duel tegen degradatie, met als tegenstander WAVV uit Wageningen. Er wordt om 14 uur afgetrapt, thuis op sportpark De Grote Moat. Aan een gelijkspel heeft TVC 1 genoeg om zich te handhaven in de eerste klasse.