Eindejaarsfeest van MVV’29 een schot in de roos

Ondanks dat het eerste elftal van MVV’29 niet wist te winnen was het Eindfeest van MVV’29 een groot succes.

Voor jong en oud was het een prachtige dag onder zonnige omstandigheden. De hoofdmacht van de voetbalclub uit Mariaparochie/Harbrinkhoek bleef zondagmiddag voor de vierde keer op rij ongeslagen. Tegen WSV uit Apeldoorn werd met 3-3 gelijk gespeeld. Gedurende de wedstrijd werden op het kleine kunstgrasveldje andere wedstrijden uitgevochten tijdens het Sport & Spel. Kinderen vermaakten zich op het springkussen.

Giel Groothuis en Lars Grootelaar bleken de beste bij het ‘Otto schieten’ en zij wisten beide twee kaarten voor een thuiswedstrijd van Schalke’04 te winnen. Daarnaast was er een snelheidsmeter aanwezig om te meten hoe hard je kon schieten.

Na afloop van de wedstrijd van MVV 1 werden alle clubleden uitgenodigd om een gezamenlijke foto op het grote kunstgrasveld te maken. De foto werd met een drone door Tom Reinerink.

Feest en muziek

Toen de groepsfoto gemaakt was, was het tijd voor de komst van volkszanger Frank van Etten. Hij wist de sfeer er goed in te krijgen met onder meer zijn bekende meezinger Huisje op wielen. Na het optreden van Van Etten, besloot gelegenheidszanger en tevens 4e elftalspeler Sjoerd Oude Geerdink enkele meezingers van wijlen Koos Alberts ten gehore te brengen. De gehele dag was de muzikale omlijsting in handen van dj Ties Oude Geerdink.

De organisatie (bestaande uit het tweede elftal en de kantinecommissie) bedankt iedereen voor de komst en kijkt terug op een zeer geslaagde dag. De intentie is er dat er ook komend jaar een Eindfeest georganiseerd zal worden door een elftal.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden