Nog lang onrustig op ’t Loarkamp na kampioenschap JO11-3 van De Tukkers

Foto: De Tukkers

Zaterdag is het jeugdteam JO11-3 van voetbalclub De Tukkers uit Albergen voor eigen publiek kampioen geworden door in een zinderend duel met 2-1 van directe concurrent Den Ham te winnen.

Bij aanvang van de laatste speelronde waren er nog drie teams die aanspraak op de titel zouden kunnen gaan maken. Den Ham en De Tukkers stonden in punten gelijk en de nummer drie, DOS 37 uit Vriezenveen, stond op slechts één punt achterstand. Alleen bij winst zou het kampioenschap dus gevierd kunnen worden.

Het massaal toegestroomde publiek kreeg dan ook een echte kraker voorgeschoteld waarin de thuisploeg weliswaar de meeste kansen kreeg, maar de bezoekers niet van plan waren zich zomaar gewonnen te geven. De Tukkers JO11-3 kwam via goed samenspel op 1-0, maar Den Ham knokte zich knap terug in de wedstrijd en wist de gelijkmaker binnen te werken.

Vijf minuten voor het eindsignaal viel dan toch de bevrijdende 2-1 en was het kampioenschap binnen. Het bleef vervolgens nog lang onrustig op sportpark ’t Loarkamp in Albergen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden