Kampioenen voorjaarscompetitie De Acehof gehuldigd

Bij tennisvereniging De Acehof in Tubbergen vond zaterdag een huldiging plaats van de kampioenen van de KNLTB-voorjaarscompetitie, iets wat drie teams wisten te behalen.

Bij de dames dubbel streden in totaal acht damesteams in de derde klasse voor de bokaal. De dames uit Tubbergen wonnen met overtuiging en met drie punten verschil de beslissende wedstrijd van de nummer twee uit Weerselo.

Ook bij de heren dubbel in de derde klasse werd er hard gestreden om kampioen te worden. Met eveneens een verschil van drie punten op de nummer twee werd dit mooie resultaat bereikt.

Het jeugdteam jongens groen 2 presteerde eveneens top. Zij behaalden maar liefst 35 punten uit zes wedstrijden.

Clubkampioenen

De middag werd gecombineerd met de clubkampioenschappen, ofwel het onderlinge toernooi van De Acehof, waarbij de tennissers met en tegen elkaar fanatiek streden om de eerste plaats.

De toeschouwers genoten volop vanaf het zonovergoten terras van spannende potten. Gemengd dubbel werd gespeeld door Anja en Guy Hulshof, die het uiteindelijk af moesten leggen tegen Ellen Bekman en Michel Klingeman.

Op de naastgelegen baan wist Gerrit-Jan Bekman in de derde set de winst tegen Aernout Kamst binnen te slepen en besliste daarmee de wedstrijd.

Dit alles werd afgesloten met een overheerlijke barbecue, verzorgd door ‘grill-meister’ Jos.

Reacties

0