Jolly Jumpers biedt burgemeester Haverkamp eerste jubileummagazine aan

Huub Frons, burgemeester Haverkamp en Bart Droste
Foto: Jolly Jumpers

De in 1969 opgerichte basketbalvereniging Jolly Jumpers viert op 1 augustus het 50-jarig jubileum en brengt ter gelegenheid daarvan een magazine uit.

Het allereerste exemplaar werd door de jubileumcommissie overhandigd aan de eerste burger van de gemeente Tubbergen: burgemeester Haverkamp.

In het jubileummagazine komt een halve eeuw geschiedenis van de basketbalvereniging voorbij. Door middel van bijzondere verhalen en prachtige foto’s worden herinneringen weer springlevend. Burgemeester Haverkamp is vereerd om het eerste jubileummagazine te mogen ontvangen. “Jolly Jumpers heeft in de afgelopen 50 jaar de basketbalsport en tegelijkertijd ook de gemeente Tubbergen op de kaart heeft gezet. Kijk ik even naar de prestaties die de vereniging alleen al vanaf het jaar 2000 heeft behaald, dan voel ik mij trots. Maar nog veel belangrijker dan prestaties is de sociale waarde die een teamsport vertegenwoordigd, sport verbroedert en dat is ook zeker wat ik terugzie bij Jolly Jumpers. Ik wens alle leden en andere betrokkenen een heel goed jubileumweekend toe op 6, 7 en 8 september; op naar de volgende 50 jaar.”

Vanaf dinsdag 9 juli zullen leden van de club het jubileummagazine huis-aan-huis verspreiden. Deze kost, samen met drie bakjes nootjes, vijf euro. Hiermee steunen de kopers de basketbaljeugd en het jubileumfeest.

Reacties

0