Michiel Mensink nieuwe hoofdtrainer TVC’28, Koen Reinerink assistent

Michiel Mensink (derde van links)
Foto: TVC'28

Afgelopen woensdag is het contract getekend met de nieuwe hoofdtrainer van TVC’28 voor het seizoen 2019-2020, te weten Michiel Mensink uit Ambt Delden.

Michiel Mensink (42) is afkomstig van de derdeklasser Avanti Wilskracht uit Glanerbrug, waar hij nog onder contract stond. Maar omdat hij zich sportief kon verbeteren naar een club die twee klassen hoger speelt, wilde Avanti deze sportieve carrièrestap niet tegenhouden en meewerken aan de ontbinding van zijn lopende contract.

Mensink begon zijn loopbaan als hoofdtrainer bij vierdeklasser Réuni uit Ruurlo. Na vier seizoenen maakte hij de overstap naar Twenthe Goor met welke club hij in 2016 promoveerde naar de derde klasse. In 2018 zette hij zijn trainersloopbaan voort bij Avanti, dat eveneens uitkomt in de derde klasse.

Als voetballer was hij actief bij de voetbalvereniging Bentelo. Mensink zal dit seizoen worden bijgestaan door assistent-trainer Koen Reinerink uit Tubbergen. Die heeft vooral als voetballer naam gemaakt en doorliep de jeugdopleiding bij MVV’29 uit
Harbrinkhoek. Na een periode van vier jaar bij Heracles maakte hij de overstap naar STEVO, waar hij lange tijd een vaste waarde was van het eerste elftal.

TVC 2

Voor het tweede elftal van TVC’28 is Raymond Aveskamp uit Denekamp gecontracteerd.

Aveskamp was jarenlang speler van de Denekampse amateurclub DOS’19, dat toen hoofdzakelijk uitkwam in de eerste klasse. Na eerst een aantal jeugdteams te hebben getraind bij andere verenigingen in de regio, keerde hij vier jaar geleden terug bij fusieclub SDC’12, waar hij trainer werd van het tweede elftal dat uitkwam in de tweede klasse.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden