Scholte op Reimer nieuwe hoofdsponsor SV Vasse

Sportvereniging Vasse heeft in bouwbedrijf Scholte op Reimer een nieuwe hoofdsponsor gevonden.

Het lokale familiebedrijf volgt hiermee Egberts Rubber op als grootste sponsor. Daarnaast blijft oud-hoofdsponsor als subsponsor behouden voor de vereniging.

Egberts Rubber

De familie Egberts was sinds het seizoen 2002-2003 hoofdsponsor en heeft de club in zowel goede als slechte tijden ondersteund. Zo lopen alle seniorenelftallen van SV Vasse dankzij hen elk jaar weer in een tenue.

Het komende seizoen zullen het derde en vierde elftal alsmede het veteranenelftal nog in tenues van Egberts Rubber spelen.

Bouwbedrijf Scholte op Reimer

De fundatie van dit bedrijf is in 1988 gelegd, toen Benno Scholte op Reimer het destijds nog kleinschalige aannemersbedrijf Bolscher van zijn schoonvader overnam. De bouwonderneming, gespecialiseerd in nieuwbouw, restauratie, renovatie en utiliteitsbouw, is sindsdien een bekende naam geworden in Twente en omstreken. In 2016 werd de familietraditie voortgezet, doordat Merle Scholte op Reimer en haar partner Lex Lansink het bedrijf tezamen konden overnemen.

De nieuwe hoofdsponsor gaat vanaf dit seizoen het eerste en tweede elftal in het nieuw steken. Dit alles onder het motto: Vakwerk uit Vasse.

Schoonmaakavond

Tijdens de schoonmaakavond van afgelopen vrijdag werden de leden op de hoogte gesteld van deze nieuwe ontwikkeling. Naast een aantal symbolische handelingen voor de ‘sponsorwisseling’ werden er door vrijwilligers uit alle elftallen allerlei opruimwerkzaamheden verricht.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen